Shoppen in Goes: hier vind je de laatste fashiontrends!

winkelen-goes-hipWie in Zeeland wil gaan winkelen, is in Goes helemaal op de juiste plek. Maar liefst 293 winkels zijn er te vinden in de sfeervolle stad. De winkelstraten hebben een middeleeuws stratenpatroon waardoor het fijn is om door de stad te dwalen. Het winkelaanbod bestaat uit een combinatie van landelijke ketens en boetiekjes van zelfstandige ondernemers. Er is niet voor niets een Zeeuws gezegde dat zegt: “Geef me een gulden en ik ga naar Goes.” Met andere woorden: Goes is the place to be als het gaat om winkelen in Zeeland.

Fashiontrends

Ook als je je kledingkast klaar wilt maken voor de zomer, kun je in Goes terecht. Alle fashiontrends voor de zomer zijn in deze Zeeuwse stad te vinden. Voor de zomer van 2014 zijn er een paar trends die we veel terug gaan zien. Eigenlijk zijn ze al een paar jaar in de mode, maar ook deze zomer gaan we ze weer veel terug zien: shorts en hotpants. Ook kant is al een paar jaar in de mode, maar blijven we dit jaar zien. Een nieuwe trend in 2014 zijn de jassen in pastelkleuren voor het echte zomergevoel. Tot slot zijn ook bloemenprints helemaal in dit jaar.

Trends: shorts en bloemenprints

Trends: shorts en bloemenprints

Waar vind je deze trends in Goes?

Nu je weet wat de laatste trends voor 2014 zijn, is het natuurlijk ook belangrijk om te weten waar in Goes je deze fashiontrends kunt vinden. Zo kun je onder andere terecht bij Studio Blique aan de Klokstraat. Bij deze hippe boetiek vind je naast de laatste fashiontrends ook gadgets en accessoires voor in huis. Ook bij BoMont aan de Grote Markt kun je terecht vind je de laatste mode, niet alleen voor dames, maar ook voor heren en kinderen. Maar ook bij OPEN32 en Dolcis aan de Lange Kerkstraat vind je alle kleding- en schoenentrends van dit moment. Natuurlijk zijn dit niet de enige winkels in Goes waar je de laatste fashiontrends kunt vinden, het is dus zeker de moeite waard om verder te kijken!

 

Tags: , , , ,

 

Deel dit