Over ons

Er is een heleboel te beleven in de Zeeuwse stad Goes. Het bruisende stadshart wordt gevormd door de Grote Markt, waar iedere bezoeker van de stad kan genieten van terrassen, restaurants en het grote aanbod van winkels. Goes is niet alleen een toneel voor veel vormen van kunst en cultuur, er zijn ook een aantal musea te vinden zoals het Stoomtrein Museum. Wat Goes zo bijzonder maakt, is het feit dat veel bezienswaardigheden in de open lucht zijn en daardoor vrij bezocht kunnen worden.

In de stad Goes kan winkelen eenvoudig worden afgewisseld met een lunch of diner. Er zijn een aantal verschillende restaurants te vinden, die gerechten serveren uit een diversiteit aan keukens. Via een aantal websites is het mogelijk om restaurants te keuren en een recensie te schrijven. Vanuit deze recensies en beoordelingen zijn de beste restaurants in Goes naar voren gekomen.

Niet alleen Nederlandse gerechten, maar ook de buitenlandse keuken is in Goes vertegenwoordigd. Zo zijn er een aantal Chinese en Japanse restaurants te vinden die een keuze bieden uit verschillende menu’s. Voor een toetje of een lekker tussendoortje zijn er een aantal ijssalons in Goes te vinden. Zo is er bijvoorbeeld Maestro Gelato voor Italiaans schepijs en een vestiging van Swirl’s van ijsmaker Ola.

Kortom, de Zeeuwse stad Goes is van alle markten thuis. Dit is terug te zien in de cultuur, maar ook zeker in de eetgelegenheden die de stad te bieden heeft.