Oosterse restaurants in Goes

 

In Goes zijn een aantal restaurants te vinden met gerechten uit de oosterse keuken. Zo zijn er de Chinese restaurants en Japanse restaurants.

image-1926061Nian Hao is een restaurant wat verschillende gerechten met elkaar combineert. Zij bieden Chinese, Indische en Japanse gerechten. Er zijn verschillende menu’s waar gasten uit kunnen kiezen. Via de website kunnen bezoekers van tevoren beslissen waar zij gebruik van willen maken.

Bij Java Palace worden Chinese en Indische gerechten geserveerd. Gasten van dit restaurant kunnen kiezen uit een menu of een buffet. Ook is er de mogelijkheid voor een afhaalmenu. Wat dit restaurant bijzonder maakt, is de Wok to Go optie die zij aanbieden.

Voor liefhebbers van de Japanse keuken is er het restaurant Konichiwa Goes. Dit restaurant biedt een all you can eat menu waarbij gasten zelf uitkiezen wat zij willen eten. Per ronde worden deze gerechten vers klaargemaakt en geserveerd. Pas nadat alle borden leeg zijn, kan er voor de volgende ronde besteld worden.

 

Tags: , , ,

 

Deel dit