Het juiste restaurant uitkiezen

 

virtueel_01Voor mensen die voor de eerste keer in Goes komen, is het lastig om het juiste restaurant uit te kiezen. Het is mogelijk om van tevoren via het internet te zoeken naar restaurants. Een nadeel hieraan is dat het restaurant slecht vindbaar kan zijn en frustraties oplevert in plaats van genot. Een oplossing is het gebruik van een restaurant app.

Er zijn een aantal restaurant apps op de markt, met verschillende functies waar gebruikers hun voordeel mee kunnen doen. Zo is er de app Couverts, waarmee gebruikers direct aan kunnen geven waar en wanneer ze willen eten. Via de app is te zien of het restaurant in de buurt is gevestigd, of er plaats is en vervolgens direct een reservering plaatsen.

Met de app Iens is het eenvoudig om van een restaurant de adresgegevens, openingstijden en het soort keuken eenvoudig en snel te vinden. Op basis van de voorkeuren die de gebruiker aangeeft, worden er restaurants geselecteerd en getoond. Vanuit die keuze is het mogelijk om gelijk een reservering te plaatsen. Na een bezoek aan het restaurant kan er een recensie geschreven worden. Ook recensies van andere kunnen gelezen worden om te kunnen kiezen.

 

Tags: , , ,

 

Deel dit