Genieten van een High Tea

Tegenwoordig maken veel mensen gebruik van de High Tea. Bij deze gezellige bijeenkomst wordt de thee aangekleed met een groot aantal soorten gebakjes, cakejes, snoep, hartige bijgerechten en nog veel meer. Het organiseren van een high tea doen de meeste mensen samen met een restaurant. Hierbij kunnen beide partijen dan aangeven wat de mogelijkheden en beperkingen zijn. Er zijn in Goes ook restaurants die de high tea al opgenomen hebben in hun mogelijkheden en dit aanbieden aan al hun gasten.

highteaBij eethuis Binnen & Buiten staat de High Tea iedere donderdag t/m zondag op het menu. Tussen 12.00 en 17.00 uur wordt hier een Engelse High Tea geserveerd, met alle hapjes die hierbij horen. Het is wel nodig om van tevoren te reserveren.

De Amadore hotels in Zeeland bieden ook een High Tea aan de gasten. Van 12.00 tot 16.00 is het mogelijk om deze gezellige gelegenheid te reserveren. Naast een breed assortiment aan luxe soorten thee ontvangt iedere gast zoetigheden, sandwiches en warme hartige hapjes. Alle gerechten zijn vers klaargemaakt en van de beste kwaliteit. De High Tea is direct te reserveren, de informatie hiervoor in te vinden op de website.

 

Tags: ,

 

Deel dit