Buitenlandse Keuken

1318497621Horecabeurs Goes 02In de Zeeuwse stad Goes zijn veel verschillende restaurants te vinden, met een variatie aan herkomst van de gerechten. Zo is het mogelijk om te genieten van de Chinese, de Italiaanse, de Griekse en de Japanse keuken.

De Chinese keuken van Nian Hao
Sinds 1989 bestaat restaurant Nian Hao, met gerechten uit de Chinese en Indische keuken. De specialisatie van dit restaurant ligt met name op het gebied van de gerechten uit Kanton, Szechuan en Shanghai. Sinds kort is het mogelijk om te genieten van Japanse sushi en gerechten van de grill. Op de website van Nian Hao zijn de verschillende menu’s te bekijken, zoals het speciale afhaalmenu.

De Italiaanse keuken van Porto Bello
Voor smaakvolle Italiaanse gerechten en wijnen kunnen liefhebbers terecht bij restaurant Porto Bello. Dit restaurant in het centrum van Goes biedt specialiteiten aan zoals Ossobucco en Spaghetti di Mare. Uiteraard staan er tal van pasta’s en pizza’s op de menukaart. De gerechten zijn terug te vinden op de website van Porto Bello.

De Griekse keuken van Saloniki

saloniki_foto14Bij restaurant Saloniki zijn veel mogelijkheden om te genieten van Griekse gerechten. Zo is het een optie om te genieten van een Griekse barbecue of uw eigen maaltijd afhalen en thuis nuttigen. Saloniki biedt niet alleen gerechten, maar ook allerlei geschenkartikelen uit Griekenland zoals vazen, schilderijen en dranken. Daarnaast biedt Saloniki een aantal arrangementen met een reis naar Griekenland aan al hun gasten die daar interesse in hebben. De liefde voor alles rondom Griekenland wordt duidelijk in alle activiteiten van Saloniki, van eten tot het bezoeken van het land zelf.

De Japanse keuken van Konichiwa Goes

Het Japanse restaurant Konichiwa Goes verwelkomt haar gasten al met haar naam. Konichiwa is een Japanse groet die mensen welkom heet. Voor een vaste prijs kunnen de gasten van dit restaurant genieten van Japanse gerechten zoals sushi, tempura en teppanyaki. Voor het bestellen van deze gerechten wordt een menukaart gebruikt, die steeds wordt ingeleverd bij de bediening. Vervolgens worden de gerechten vers klaargemaakt en aan tafel gebracht. Nadat deze gerechten zijn uitgeserveerd en gegeten, kunnen er voor een volgende ronde worden besteld. Zowel voor de lunch als het diner kan dit menu gekozen worden. Konichiwa Goes biedt buiten het genot van vers gemaakte sushi ook de mogelijkheid om zelf te leren dit Japanse product te maken.

1407-9647