Beste Restaurants

20-11-2012-Raymondo-Goes-3Goes is een plaats in Zeeland, waar bezoekers op hun gemak kunnen winkelen en smakelijk kunnen eten. Er zijn een groot aantal verschillende restaurants te vinden in deze Zeeuwse plaats. Een aantal van deze eetgelegenheden steekt boven de rest uit, bijvoorbeeld vanwege de gezellige ambiance of de kwaliteit van het eten. Uit recensies van klanten, is een top 3 samen te stellen van de beste of lekkerste restaurants die in Goes te vinden zijn.

1. Jan Zilt Zalig Zeeuws
Een restaurant wat door veel bezoekers wordt gewaardeerd en geprezen, is restaurant Jan Zilt Zalig Zeeuws. Deze locatie wordt gekozen door veel mensen vanwege hun verse visgerechten. De vis wordt dagelijks vers gevangen in het nabijgelegen Yerseke. Maar ook voor bijzondere vleesgerechten kunnen bezoekers in dit restaurant terecht. Zij serveren namelijk ossenhaas van het Belgische Blauwrund. Restaurant Jan biedt zowel lunch als diner aan, met de mogelijkheid om een passende wijn bij de maaltijd te drinken. Restaurant Jan is gevestigd aan Bierkade 3a in Goes.

2. Het Elfde Gebod
Het Elfde Gebod biedt haar bezoekers een brede keuze aan gerechten en menu’s, zoals het spiegelmenu. Dit is een menu waarin bijzondere combinaties worden gemaakt van ingrediënten om zo de smaakpapil van de eters te stimuleren. Maar voor bezoekers die het graag op veilig spelen is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een keuzemenu of het a la carte.
Restaurant Het Elfde Gebod is gevestigd aan Koningsstraat 4 in Goes.

3. Amuz

Restaurant Amuz biedt haar bezoekers een luxe aanbod uit de Franse keuken. Zowel voor de lunch als voor het diner is het mogelijk om aan te schuiven bij Amuz. Ook hebben zij mogelijkheden rondom een zakelijke lunch. Het interieur van Amuz is gebaseerd op de sixties en geeft een moderne uitstraling. Om gasten te helpen met hun keuze, staan de lunchkaart en de dinerkaart op de website gepubliceerd. Er worden per periode speciale menu’s samengesteld, zoals het Decembermenu, waar gasten van kunnen genieten. Per gerecht staat handige informatie, zoals de hoofdingrediënten en de prijs. Op die manier kan het bestellen van de gerechten versneld worden en kunnen de gasten genieten van een gezellige maaltijd. Restaurant Amuz is gevestigd aan Westsingel 1 in Goes.
rfm00449b1ca89a4b